Klik voor vergroting.(opent in nieuw venster)
Scary Holidays foto 0 Scary Holidays foto 1 Scary Holidays foto 2 Scary Holidays foto 3 Scary Holidays foto 4 Scary Holidays foto 5 Scary Holidays foto 6 Scary Holidays foto 7 Scary Holidays foto 8 Scary Holidays foto 9 Scary Holidays foto 10 Scary Holidays foto 11 Scary Holidays foto 12 Scary Holidays foto 13 Scary Holidays foto 14 Scary Holidays foto 15 Scary Holidays foto 16 Scary Holidays foto 17 Scary Holidays foto 18 Scary Holidays foto 19 Scary Holidays foto 20 Scary Holidays foto 21 Scary Holidays foto 22 Scary Holidays foto 23 Scary Holidays foto 24 Scary Holidays foto 25

Scary Holidays

Er was eens ... Nou nee hoor, van het sprookje wat nu komen gaat wordt niemand vrolijk.

Onze waarzegster Esmaralda heeft eens goed in haar glazen bol gekeken. En waarschuwt iedereen voor wat zij heeft gezien.
Ze heeft er zware nachtmerries van en gaat er helemaal aan onderdoor. Maar gelukkig heeft ze Beppie nog.

Het jaar 2024 zal voor velen vol vrolijkheid en plezier beginnen. Iedereen heeft zoals gewoonlijk veel goede voornemens en is erop gericht om weer een jaar volop te gaan genieten van alle feestdagen.

En daar...daar begint de ellende. Samen met onze waarzegster Esmaralda zijn wij op onderzoek uitgegaan. Uit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat Professor Scrinchs snode plannen aan het voorbereiden is.

Professor Scrinchs leeft al een aantal jaren een zeer eenzaam leven op zijn hoeve, ergens diep in het bos tussen de gebieden Hondsberg en Heilige boom. Hij heeft altijd dag en nacht gewerkt aan zijn uitvindingen om het leven voor iedereen beter te maken. Elke cent die hij bezat stak hij in zijn uitvindingen om de mensheid te helpen. Maar niemand geloofde in zijn creaties. De mensen lachte hem alleen maar uit.

Professor Scrinchs besloot zijn eigen vrienden te creëren. Hij organiseerde een groot verjaardagsfeest in de kelder van zijn hoeve en nodigde iedereen uit die wordt afgestoten.

Wat zijn gasten niet weten is dat Professor Scrinchs een uitvinding heeft gecreëerd en van zijn kelder een emotiezuiger heeft gemaakt. Met deze uitvinding kan hij alle boosheid, teleurstellingen en verdriet die door alle afwijzingen en pesterijen zijn ontstaan, bij zijn gasten, omzetten in een gas. Dit gas kan de professor gebruiken. "Niemand mag meer plezier in het leven hebben. Geen feest zal meer liefde en plezier gaan geven. Alle mensen zullen in angst en wantrouwen gaan leven" heeft een betrouwbare bron de professor horen roepen.

Beppie vraagt nu iedereen om te helpen en naar het verjaardagsfeest van professor Scrinchs te gaan. Help te voorkomen dat de Professor het duivelse gas kan gaan gebruiken. De professor viert zijn verjaardag op 3, 4, 10 en 11 november 2023 van 19:00 uur tot 23:00 uur.

Let op, want misschien kom je al te laat!

Top